Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

 

 

  msp  

 

 

 

     
 

Години на проучване и експерименти събирани от много страни в света са били необходими за да се разработят и подобрят самозалепващите се непромокаеми продукти произведени от Isoltema в съoтветствие с изискващите се условия за качество.

 
           
 

Ekobit

Тези продукти може да закупитеот нашия Е–МАГАЗИН

Добави в кошницата

   

 

Ekobit

Ekobit е лента от битумини водоустойчиви лепила защитени с метален филм. Продуктите са изработени от линия Ekobit Isoltema с комбинирани с отлично качество , получени от дестилиран битум и подбрани полимери от последно поколение . Всички ленти Ekobit са защитени с метален филм, обикновен или подсилен , което разнообразява и характеристиките и външния вид , което ги прави изключително издръжливи. Благодарение на тяхната гъвкавост и лекота на употреба, те са използвани по целия свят всякакъв климат и на всички географски ширини . Лентите Ekobit може да се прилага за повечето материали като метали , дърво , стъкло, мрамор, керамика , бетон , камък, пластмаса и някои видове PVC. Подходящ и незаменим инструмент за специана поддръжка и ремонт на граждански и промишлени нужди, те са готови за употреба след премахване на силиконовият филм.

Технически данни за Екобитни ленти с Алуминиево и Медно покритие

 

 
 
 
 

s

 

   

BU-Tylene

BU-Tylene-Лента която се се произвежда от бутил мастик Isoltema . Създаването на дружеството, Tylene Бу - е плод на най-съвременни изследвания на лабораторията за запечатване . Tylene Бу са продукти от двадесет години в производството на хидроизолационни и битумни стикерни уплътнители. Подходящи за запечатване , хидроизолация и защита на повърхности във всички области, те се придържат твърдо към всяка повърхност и всякакви материали като пластмаса , стъкло , дърво, алуминий и стомана. Линията - Бу Tylene включва съединения за промишлени нужди в широка гама от вискозитет , съвместимост, на разположение във варели за използване с машините, които обикновено се използват за промишлени нужди . Също така част от линията - Бу Tylene е двустранна лепенка навита на рула с различни дължини и височини и касети , защитени от метал или синтетични филми са изключително устойчиви и трайни .

Bu-tylene Rame Brico CB 200

Bu-tylene Alu Brico CB 100

;
     
  Elotene    

Elotene Waterproofing

Elotene Waterproofing е лента на битумно водоустойчиво лепило защитени от филм или синтетични тъкани, направени от Isoltema с комбинирани с отлично качество , произведени от дестилиран битум и подбрани полимери от последно поколение . Elotene хидроизолационни мембрани за самостоятелно запечатване изащита от филм или синтетична тъкан с високи технически характеристики, което разнообразява начина на употреба. Ето защо през последните 25 години Isoltema ленти са ефективни, безопасни и са безценен инструмент за хидроизолация . Хидроизолация,хидроизолационни мембрани Eloteneимат отлична адхезия към повечето повърхности , като например метали , дърво , стъкло, мрамор, керамика , бетон , камък, пластмаса и някои видове PVC в хоризонтално , вертикално над и под земята. Безценно средство за специализирани граждански и промишлени запечатвания , те са готови за използване след сваляне на силициевия филм. Те са идеални за незабавна намеса или извънредна ситуация, винаги се гарантира крайните резултати и устойчивост.

 
 
 
  Elotene Tubi    

 

Elotene Tubi

Elotene Tubi е антикорозионни ленти защитени от диелектрик покритие и синтетични тъкани. Продукт на Isoltema с битумни съединения и бутил с отлично качество, те се придържат твърдо към стомана и метални конструкции , със или без засягане , по всякакъв климат и на всички географски ширини , дори и при екстремни условия . Продукти Elotene Tubi , самостоятелно запечатване и защитени от синтетични филми на високи технически характеристики , са предназначени за първоначална инсталация . Благодарение на тяхната надеждност и висока мощност на лепилото, те се използват и за операциите по поддръжка , особено при заварки. След години на експерименти пряко и непряко чрез апликатори доверието поддържа стандарта от най-строгите сертификати за качество и отговарят на най-строгите протоколи. Лентите Elotene Tubi се предлагат в няколко композиции в зависимост от крайната употреба и характеристики, коитозависят от покритието на тръбата или на метална конструкция . Използват се от големи дистрибуторски компании , газ и вода в Европа и по света , те са лесни за прилагане и прилагането им не изисква специални инструменти или умения .

 

 
 
 
  Stratos  
 
Stratos е интегриран продукт на Isoltema за поддържане на пътната настилка . Граници , ленти , китове , и обвивки могат да финализира създаването и води борба срещу пукнатини и слягане . Продуктът Stratos ред представлява една ефективна технология за поддръжка на пътищата . Системата Stratos , разработен в сътрудничество с водещи изследователски центрове и италиански университети, са били използвани успешно в Италия и в чужбина за поддържане на пътища , мостове , пристанища и летища.

 

 
 
 
 
tema
 
 
 
 
 
 
   
 
 
        tema  
           

 

Valid HTML 4.01 Transitional Валиден CSS!