Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

 

 

 
   
  General Membrane е една от водещите световни фирми в производството на модифицирани битумни хидроизолационни мембрани. Отличните качества на материалите са следствие от многогодишните изследвания на комбинациите. General Membrane е сертифицирана с международния стандарт за качество ISO 9001. Сертификатът обхваща дизайна и производството на модифицирани битумни мембрани. Това означава, че General Membrane гарантира спазването на техническите стандарти на продуктите си посредством ежедневно планиране, документиране и контрол на всички процеси в компанията. Изключително доброто представяне, постигнато от General Membrane, се дължи на откритите взаимоотношения и съвместна дейност с клиенти и доставчици
     
 

 

 

 Материалите Columba, Aries, Gemini, Phoenix, Galaxy, Polar са произведени от модифициран битум с APP (атактен полипропилен) полимери. Тези материали предлагат отлични характеристики за климат с широки температурни граници като българския - планински масиви и крайморски зони.

ariesGeminigm

 Материалите Mercury, Venus, Uranus, Saturnus, Selene са от модифициран битум с SBS (стирол бутадиен стирол-каучук).Те дават отлични характеристики при студени и много студени климатични условия като северните ширини, но са трудни за работа при високи температури.

 Gemini Hydro позволява директно изливане на вода върху мембраната и е изключително подходящ за изграждането на водоеми, канали и други хидромелиоративни съоръжения.

 С Gemini ADD, съдържащ химически добавки за противокоренна защита може да бъде оформен зелен покрив-градина. Пародренажната система на General Membrane в комбинация с отдушника отвежда остатъчната влага от мокри плочи и наводнени покриви в атмосферата и предотвратява образуването на "балони".    

Постигнатата точка на размекване (над 155°C) позволява директно изливане на асфалтова смес върху мембраната и прави изключително удачно приложението й в мостовото и пътно строителство (Gemini Ponti) Армировката от нетъкан текстил прави мембраните устойчиви на пробождане и късане и им придава механична якост. Различните цветове минерална посипка, както медното и алуминиево покритие позволяват разнообразни архитектурни решения.

 

General Membrane е висококачествена покривна мембрана, произведена  от модифициран битум и полиестерна армировка, със защитен горен слой от различна по цвят минерална посипка. Мембраната е идеално допълнение към всяко едно архитектурно решение за обработка на детайли или за цветово съчетание с битумните керемиди на Тегола Канадезе.

ЧерноЧервеноISP-ЧервеноКафява-МХСиня - МХЧерно - СивоЗелено

Предимства:

С по-голямата употреба на нови строителни материали, много потребители избират битумните покриви. Битумните  покриви стават все по-популярни поради множеството предимства, които предлагат в сравнение с всички останали типове покриви.( завършващи елементи,обшивки,капаци,отдушници и др.)

Устойчивост

Битумните  покриви са устойчиви на бурни промени във времето като силен вятър, снежни бури, силни летни жеги, градушки и урагани. Ако изберете битумен покрив, сте най-добре предпазени от лошо време и природни бедствия.

По-добра енергийна ефективност

Битумните покриви имат коефициент на топлопроводимост почти 0. В резултат на това, домове с битумни покриви са по-хладни през лятото и по топли през зимата. 

По-разнообразни и устойчиви покрития

 Покриви с битумни керемиди или рулон не изискват никаква поддръжка. Цветовете не избледняват с времето и материалът не се пука или троши защото защитния слой на мембраните и керемидите са естествени камъни. Битумните керемиди се очакват да са годни минимум 40-50 години. Като цяло, битумните  керемиди се предлагат в множество различни цветове и стилове. Това Ви представя допълнителна възможност да придадете индивидуалност и стил на Вашият дом.

По-лесен и бърз монтаж

Инсталацията на битумни керемиди или битумна мембрана за покриви е значителна по-лесна от други типове покриви. Битумнният покрив на къща може да бъде монтиран за няколко работни дни.

По-малка тежест

Битумните покриви тежат значително по-малко от традиционните керемиди. Един кв. м. покрит с традиционни керемиди тежи около 50 кг, в сравнение с около 9 кг при битумните  керемиди. За това, при полагането на битумен  покрив може да се намали разходът по материали за носещата конструкция на покрива.

 
 
 
 

 

Valid HTML 4.01 Transitional Валиден CSS!