За нас

 

Ние, от Стил 71, се радваме на дългогодишен успех, благодарение на постоянния стремеж да обслужим всеки наш клиент с максимална точност и коректност. Екипът ни се занимава със строителство и довършителни дейности, като основен предмет на дейност е доставка на широка гама от материали, технологии, инженерни услуги и извършване на монтажни дейности свързани с изграждането на строителни хидроизолационни системи за нуждите на промишленото и гражданско строителство.

Дружеството е правоприемник на строителна фирма ЕТ "Стил 97", която е основана през 1997 година.

Днес разполагаме със собсвена производствена база, машини и оборудване за производство на профилирана ламарина и безшевни улуци. Стремим се да изпълняваме поръчките си в най-кратък срок с гарантирано максимално качество на изпълнение.

Екипът ни притежава траен опит в сферата на строително-монтажните дейности, затова на Ваше разположение са инженери, готови да предложат възможно най-прецизните решения за проблеми от всякакво естество.

От основаването ни до днес, предвид нашия опит, точност и високо качество на изпълнените от нас строителни дейности, сме се доказали като коректен партньор, заслужено спечелил уважението на клиентите си.

Благодарим Ви, че толкова години сте с нас!