Срокове и доставка

Уважаеми Клиенти,

1. Всички поръчки, постъпили на уебсайта на Стил 71 се приемат, обслужват и обработват до 15:00 часа в работните дни (понеделник-петък). Поръчките, постъпили след този час се обработват на следващия работен ден.

2. За всички клиенти на едро срокът за обработка на поръчки е до 14:00 часа. Поръчките, постъпили след този час се обработват на следващия работен ден.

3. Срокът за доставка зависи от вида на избраната от Вас куриерска услуга. Стандартно, те са както следва: експресна (за един работен ден) и икономична (за два работни дни). Възможно е забавяне на срока за изпълнение на доставката поради официални почивни дни, празници или при лоши метеорологични условия.

4.За малки населени места, обхождани от куриерите по-рядко, е възможно забавяне на пратката извън сроковете, посочени по-горе в общите условия на доставки, за което Стил71 не носи отговорност.

Фирма СТИЛ 71 ЕООД НЕ НОСИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ И НЕ ДЪЛЖИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА ПРИ ЗАБАВЯНЕ ИЛИ ЗАКЪСНЕНИЕ, ПРИЧИНЕНО ПО ВИНА НА КУРИЕРА, ПРИ ПОСОЧЕНИ НЕВЕРНИ ДАННИ ЗА ДОСТАВКА ОТ СТРАНА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ ИЛИ ПРИ ДРУГИ, НЕЗАВИСЕЩИ ОТ ФИРМАТА ОБСТОЯТЕЛСТВА!

5. Фирма СТИЛ 71 ЕООД запазва правото да поиска потвърждение на поръчката от потребителите по телефон или e-mail. Ако потребителят откаже да предостави поискана от служител на фирмата информация, касаеща неговата поръчка и нейната доставка, то поръчката автоматично се счита за отказана и няма да бъде изпълнена.

 

ВАЖНО!

Всички промени в информацията, предоставена от потребителя, която касае доставката на неговата пратка ще бъдат взети предвид, само ако те са своевременно предоставени от клиента в срока, определен за обработка на поръчката.

Моля, имайте предвид, че ако не предоставите данни за данъчна фактура, такава няма как да Ви бъде издадена. Ако в последствие желаете да получите данъчна фактура, разходите по доставката до посочен от Вас адрес ще бъдат за сметка на потребителя.

 

Фирма СТИЛ 71 ЕООД си запазва правото да откаже доставка или изпълнение на поръчка.

 

Желаем Ви приятно пазаруване!

С уважение,

екипът на СТИЛ 71 ЕООД