За нас

Нашата фирма

 

"СТИЛ 71" ЕООД е строителна фирма с над десет годишна история и прогресиращи възможности. Дружеството е правоприемник на строителна фирма ЕТ “СТИЛ 97”, която е основана през 1997 год.

Основен предмет на дейност на фирмата е доставка на широка гама от материали, технологии, инженерни услуги и извършване на монтажни дейности свързани с изграждането настроителни хидроизолационни системи за нуждите на промишленото и гражданско строителство.

 

От 2004г. фирма "СТИЛ 71" ЕООД е ОТОРИЗИРАНА за полагане на цялата производствена гама битумни хидроизолации на GENERAL MEMBRANE на територията на РБ.

  • Топ качество на продукти и услуги
  • Най-добро обслужване на клиентите
  • Серификат за качество

Нашия екип

cms-img

Управител Станислав Илиев

Отзиви

Виж повече >

Още

"СТИЛ 71" ЕООД разполага със собсвена производтвена база, машини и оборудване за производство на профилирана ламарина и безшевни улуци.

Напредъкът и доверието към "СТИЛ 71" ЕООД се дължат на екипа от висококвалифицирани инженери, специалисти и монтажници, с които фирмата разполага. Успехите са резултат от усилията и непрекъснато търсене, разработване и внедряване на нови идеи и още по-ефективни технологии при изграждането на хидроизолационни системи.

СТИЛ 71  ЕООД  е  челен на КАМАРА НА СТРОИТЕЛИТЕ БЪЛГАРИЯ